Лечебната пирамида в село Мировци

Други приложения

Четохме че положително биха могли да се зареждат хранителни продукти, вода и т.н. Тук ще споделя само това, което сме забелязали. Влизайки вътре, хората внасят и шишета с вода, която зареждат. При следващи срещи разказват, че водата им действа върху болния орган. И има някакво облекчение. Да не забравяме, че водата”помни”. Сложена на точното място вътре, тя се преструктурира, благодарение на поетата пирамидна енергия и работи за нашето здраве.

Не сме си правили опити с плодове и зеленчуци. Просто ние периодично ходим до селото и не живеем там постоянно, за да имаме време за подобни опити. Факт е обаче, че в градината където сме построили пирамидата слана не пада. Околните дворове понякога са поразени от слана, а при нас пирамидата работи като един купол над дърветата. Правим ракия. След събирането на плодовете, в края на втората седмица всичко е превряло и сме готови да ходим да се вари ракията, т.е. всичко се ускорява.

Хората от селото не смеят да тарашат из двора и къщата макар, че там не се живее целогодишно, защото казват, че „там има извънземни” – явно забелязват лекото сияние което излиза от върха й. Така, че си имаме и „пазач” на къщата в лицето на пирамидата.

Безспорно сигурно има и други ползи от нея, които може би още не сме забелязали или ги приемаме като даденост, но се надяваме с времето да се опознаваме взаимно и тя да ни разкрие още от тайните си, да ни дари и с още много много светла енергия. И не само нас, а всички, които влязат в съприкосновение с нея.