Лечебната пирамида в село Мировци

Резултатите разказват

Ще припомня една малка част от резултатите, постигнати в предходни години.

Митко Д. от Варна споделя: „С интерес, но и с малко съмнение посетих пирамидата в Мировци. След първите две влизания, някак си усетих, че ми е по-леко, по-уверен съм в себе си и своите сили. Влизах още шест пъти и в следващите около два месеца моите бъбреци започнаха да работят по-активно. Забравих проблемите с простатата си. Хапчетата вече са ми излишни.”

Тодор Хр. от Шумен дойде с проблеми на лимфната система. След десет процедури отоците започнаха да изчезват. Общото му състояние е значително подобрено и тази година отново ще направи лечебен курс, за да забрави неприятните проблеми. Успоредно с това, при него се поизчисти старият хроничен синузит, почти изчезна „свиренето на щурец” в ушите. Кръвното му налягане осезателно се отрегулира.

Виолета С. от София едва влезе в пирамидата, защото страдаше от клаустрофобия. Първоначално лежеше при отворена врата, край нея имаше човек, за да води разговор с нея. Постепенно страхът й от затворено пространство изчезна. Тръгна си усмихната и в доста приповдигнато настроение. Обади се през декември, че има идея да започне собствен бизнес и в момента работи в нейно малко магазинче.

Поля Г. от Бургас установи, че в пирамидата си почива от всички проблеми на ежедневието. При възможност, тя идваше и дори използваше пирамидната сила по време на своите медитации. А после на чист въздух и сред птичи песни следваха дихателните й упражнения. Значително се подобри зрението й. Сега работата пред компютъра не е проблем за нея.

Даниела И. от София се обади по повод тежка страхова невроза. Приемаше доста успокоителни, антидепресанти. Казваше, че често „пропада в дупка”, т.е. нищо не я интересува, криеше се от хората, прекарваше с часове сама в стаята си, с поглед, насочен само в една точка. Проведохме два курса по десет сеанса. В почивката между двата курса продължихме да общуваме по телефон като направихме доста сеанси по метода Силва. Постепенно намалихме, а към момента и напълно сме спрели приема на лекарства. Даниела приема само билкови чаеве. Тя е отново свежа и лъчезарна, среща се и общува с хора, отново ходи на работа и работи пълноценно.

Десет сеанса бяха достатъчни за Николай К. от Варна да забрави за проблемите с простата си. През това време бе правен и точков масаж. Изгълта и доста билкови смеси в този период, но вече не приема никакви лекарства и казва, че живее доста по-спокойно, а и води активен полов живот.

Леля Гана след няколко години лекарства за висока кръвна захар сега спазва само един малко по-строг контрол над храната си и живее нормално. Тя проведе на два пъти по 15 сеанса в пирамидата. Успоредно с това приемаше определени билкови отвари. Сега нейната кръвна захар се движи в границите 4,5 – 6 единици, което й дава възможност за един доста по-спокоен начин на живот. Успоредно с това се подобри и състоянието на ставите й. Магическа пръчка няма, но с упоритост и търпение чудесата стават реалност.

Ваня и Венета от Шумен направиха доста сеанси в пирамидата. Успяха да усетят благотворнота влияние на енергията й за очистване на организмите им. В един момент се позасилиха оплакванията от проблемни за тях органи, но с течение на времето всичко отшумя. И двете решиха, че само сеансите в Пирамидата в Мировци не са им достатъчни, че е хубаво човек по-често да се зарежда и пречиства и още в края на миналата година всяка от тях си изгради лична пирамида в двора си, в която да прекарва по-дълго време.